EXPLOREAZĂ EVENIMENTELE ARCHIBUS


06.06
2022

Romanian Facility Management Experience Day – ROFMEX 2022

08 Iunie 2022 • Ramada Bucharest Parc


ARCHIBUS Solution Center - Romania se alătură, în calitate de partener principal, celui mai important eveniment anual de Workplace, Property si Facility Management din România.

09.09
2021

SMART TRANSFORMATION FORUM 2021

09 Septembrie 2021 • InterContinental Hotel Bucharest și online pe platforma Zoom


Folosind cele mai bune practici și strategii Smart City, Diplomat - București organizează cea de-a șasea ediție Smart Transformation Forum

07.04
2021

WORKPLACE OF THE FUTURE

07 Aprilie 2021 • InterContinental Hotel Bucharest și online pe platforma Zoom


Seria de evenimente WORKPLACE OF THE FUTURE descrie tendintele actuale din piata de birouri si modul in care acestea fac ca intregul mediu de lucru sa se schimbe in functie de nevoile angajatilor si ale companiilor.

19.11
2019

ROFMEX – ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS

19-20 noiembrie 2019 • Ramada Bucharest Parc, București


Conceput și organizat de ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central și est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property și facility management.

16.04
2019

Romanian Workplace Management Forum

Romanian Workplace Management Forum oferă oportunitatea unică de a identifica tendințele ce vor modela în viitorul apropiat workplace și facility managementul din România.


Pentru a marca extinderea asociației cu domeniul workplace management, ROFMA organizează pe 16 aprilie, la București, prima ediție a Romanian Workplace Management Forum, eveniment pe care îl dorește a fi reprezentativ pentru evidențierea evoluțiilor și provocărilor din mediul de lucru actual.

10.04

2019

ARCHIBUS DAY
Creșterea performanței în Real Estate și Facility Management | Best Practices

Eveniment dedicat companiilor de Real Estate și Facility Management, organizat în parteneriat cu Sky Facility Management și ROFMA.


Află cum platformele informatice te pot susține în optimizarea activității, care sunt conceptele și instrumentele moderne de automatizare a proceselor de management al portofoliului de clădiri, al contractelor și veniturilor din închirierea de spații, workplace management și mentenanță a clădirilor și echipamentelor. Învață cum integrarea IoT (Internet of Things) crește eficiența și reduce costurile în Facility Management.

EȘTI INTERESAT DE SUBIECTELE PREZENTATE?

Suntem aici să vedem cum îți putem fi de ajutor!

Stabilește o întâlnire cu un specialist ARCHIBUS Solution Center - Romania si află mai multe informații despre soluțiile oferite. Completează formularul și în scurt timp te vom contacta pentru a stabili detaliile întâlnirii.

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap