Despre noi

ARCHIBUS Solution Center - Romania


Archibus Team

Fondata in 2007, ARCHIBUS Solution Center - Romania este lider de piata in Romania in sistemele integrate de management al spatiului. In prezent, compania este responsabila de Business Development si suport ARCHIBUS pentru Romania si intreaga zona, incluzand: Turcia, Bulgaria, Croatia, Austria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Bosnia si Herzegovina, Grecia.

Daca gestionati proiecte de real-estate, proprietati, centre comerciale, sau sunteti responsabili de planificarea spatiilor, Facility Management, intretinere si service a cladirilor si echipamentelor sau managementul durabilitatii mediului si riscului, ARCHIBUS Solution Center-Romania va poate pune la dispozitie o solutie pentru a va atinge obiectivele strategice.

Viziunea noastra

Sa fim un pol regional de competenta ca reprezentant al ARCHIBUS, #1 mondial in solutii de gestionare pentru Real Estate, Infrastructura si Facility Management, pentru a contribui la succesul organizatiilor carora ne adresam, pe cele trei criterii ale dezvoltarii durabile: economic, ecologic si social.

Implicare in retele profesionale de Facility si Property Management

ARCHIBUS Solution Center-Romania este un membru proeminent al comunitatii romanesti de Facility si Property Management. ARCHIBUS Romania este membru-fondator al principalelor asociatii de profil, ROFMA (Romanian Facility Management Association) si ROGBC (Romanian Green Building Council) si membru al ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), ocupand in prezent, prin CEO-ul companiei, domnul Tudor Trita, pozitia de Presedinte al ROFMA.

De asemenea, in fiecare an, alaturi de ARCHIBUS Inc si partenerii EMEA, ARCHIBUS Romania participa la lucrarile EFMC (European Facility Management Assocition), unde in anul 2013 a primit premiul Partners Accross Borders Award, alaturi de clientul sau Turk Telekom si partenerul Procos.

Canale de distributie

ARCHIBUS dezvolta, vinde si ofera suport pentru produsele sale printr-o retea globala de parteneri. ARCHIBUS Solution-Center Romania a stabilit deja parteneriate strategice in urmatoarele tari:

Turcia

 • Innova – “Tragandu-si forta din etica muncii si o echipa experimentata de ingineri IT de succes, Innova crede ca serviciul de calitate oferit ii va rasplati cu succesul bine meritat. Innova isi determina prioritatile prin prisma clientilor.”

Croatia

 • ARCTIS d.o.o. – “O echipa de ingineri si arhitecti profesionisti si-au dovedit experienta in mai multe proiecte de succes in acest domeniu... noi furnizam servicii de facility management si oferim ARCHIBUS drept solutia noastra software - o solutie completa pentru infrastructura si managementul activelor.”

ARCHIBUS International

Solutia software ARCHIBUS pentru Real Estate si Facility Management reprezinta de peste 30 de ani standardul in materie

ARCHIBUS este producatorul numarul 1 in lume in domeniul solutiilor pentru Real-Estate, infrastructura si Facility Management, avand vanzari de peste 2,7 miliarde de dolari (SUA) din produsele si serviciile ARCHIBUS.

Organizatii de toate dimensiunile, din sectoare precum cel financiar, de educatie, sanatate, administratie, productie si multe altele - folosesc ARCHIBUS pentru a furniza informatii relevante si la timp despre infrastructura si facilitatile lor, drept parte integranta a planurilor lor strategice de business.

Cu ARCHIBUS, organizatiile pot folosi o singura solutie completa, integrata pentru a lua decizii strategice informate, care duc la optimizarea recuperarii investitiei, reducerea costurilor totale pe durata de viata a activelor, si la cresterea generala a productivitatii - reducand astfel costurile legate de infrastructura si facilitati cu pana la 34%.

 1. Peste 8.000.000 de utilizatori ARCHIBUS gestioneaza la nivel global peste 22.000.000 de cladiri si proprietati, economisind in total peste 100 miliarde de dolari in fiecare an pentru organizatiile lor
 2. Disponibil in 190 de tari si 30 de limbi
 3. Implementarile sunt sustinute de o retea globala de peste 1700 de parteneri sau ARCHIBUS Solution Centers, care includ profesionisti in dezvoltare de business si consultanti
 4. Furnizeaza suport de vanzari, instruire, si dezvoltare de software atat in birourile companiei, cat si in cadrul ecosistemului ARCHIBUS, care include:
 1. ASC - Australia
 2. ASC - Beijing
 3. ASC - Chengdu
 4. ASC - China
 5. ASC - Germany - Saarbrüken
 6. ASC - Hosting Services
 7. ASC - India
 8. ASC - Indonesia
 9. ASC - Korea
 10. ASC - Kuala Lumpur
 11. ASC - Philippines
 12. ASC - Research Triangle
 13. ASC - Romania
 14. ASC - Saudi Arabia
 15. ASC - Singapore
 16. ASC - South Africa
 17. ASC - Spain
 18. ASC - Taiwan
 19. ASC - Ubiquitous Business Transformations
 20. ASC - Vietnam

Mai multe detalii pe www.archibus.com

 

De ce sa devii partener de afaceri ARCHIBUS

Asa cum piata de software pentru Integrated Workplace Management Systems (IWMS) continua sa creasca, la fel se intampla si cu oportunitatile de suport si seviciile conexe. Sistemele IWMS sunt complexe, solutii integrate care coreleaza informatiile despre oameni, procese, locatii si active, care constituie partea centrala a organizatiilor productive. Solutiile IWMS sunt adesea parte a implementarilor la nivel organizational, incluzand furnizorii si integratorii in proiect.

Ca lider de piata, ARCHIBUS Romania si-a extins in mod considerabil resursele de business development, precum si cele tehnice, pentru a dezvolta piata tehnologiilor si serviciilor TIFM. Beneficiile parteneriatului cu comunitatea ARCHIBUS includ:

 • Incredere imediata si recunoasterea imediata a valorii brandului in categoria solutiilor de management al infrastructurii si facilitatilor. (Implementarile ARCHIBUS reprezinta peste 60% din piata de Computer Automated Facility Management (CAFM), bazandu-ne pe ultimele cifre disponibile.)
 • Parteneriat versus competitie, intrucat ARCHIBUS Inc este cel mai important dezvoltator de software IWMS
 • Cele mai bune functionalitati oferite de o solutie IWMS, bazate pe:
  • Arhitectura deschisa, care faciliteaza livrarea profitabila si simpla a solutiei
  • Componente standard ale industriei pentru a ajuta la customizarea/ integrarea activitatilor
  • Procese si bune practici gata de folosit pentru managementul infrastructurii si facilitatilor
  • Unelte puternice de raportare maresc vizibilitatea asupra proceselor economice
  • Proceduri riguroase de asigurare a calitatii si testare pentru a asigura integritatea produsului

Prin folosirea prezentei pe piata a companiei ARCHIBUS Romania, precum si a marcii create, partenerii ARCHIBUS castiga recunoastere imediata, care poate duce la vanzari fara precedent si oportunitati de servicii. Cateva dintre serviciile disponibile furnizate de partenerii ARCHIBUS includ:

 • Analiza procesului de business
 • Evaluarea nevoilor si definirea cerintelor
 • Analiza schimbarii organizationale si automatizarea proceselor
 • Instalarea sistemului software
 • Integrarea sistemului cu alte solutii aflate in organizatie (ex: SAP®, PeopleSoft®, Oracle Financials®, Maximo®, Remedy®, Acite Directory etc.)
 • Importul datelor si servicii de conversie (CAD & alte informatii alfanumerice stocate in format electronic)
 • Conversia datelor din vechile sisteme
 • Customizare (inclusiv interfata, functionalitatea produsului, raportare, si schema)
 • Pregatirea utilizatorilor
 • Introducere de date si verificare
 • Suport tehnic
 • Inspectii si verificare pe teren
 • Servicii de outsourcing

Obiectivul ARCHIBUS Romania este sa simplifice pe cat posibil procesul de achizitie si vanzare a software-ului ARCHIBUS, precum si al serviciilor conexe. Compania lucreaza permanent cu tehnologii, metode, produse, programe si promotii pentru a reduce ciclul de vanzare. In intampinarea acestui obiectiv ARCHIBUS precum si partenerii de afaceri vor gasi fara indoiala un contract care sa se potriveasca cerintelor.

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top