Optimizează spațiile de muncă și păstrează angajații în siguranță

Archibus integrează date, roluri și obiective pentru a ajuta organizațiile să optimizeze performanța zilnică, să previzioneze nevoile și să mențină angajații și vizitatorii în siguranță. Archibus oferă o serie de soluții software care ajută companiile cu strategia de revenire la lucru:

  • Inventarierea spațiului: Alocați spații de muncă sigure care să respecte normele de distanțare socială
  • Ocupanța: Urmăriți și gestionați alocarea spațiilor de muncă angajaților cu program de lucru flexibil
  • Hoteling: Permiteți angajaților să-și selecteze un birou în funcție de nevoi și preferințe care să păstreze distanțarea.
  • Mentenanța corectivă: Automatizează procesul de curățare a birourilor și a sălilor de meeting între rezervări pentru a menține un mediu de lucru mai sigur pentru angajați.
  • Rezervări: permiteți rezervarea birourilor pre-aprobate, care să includă timp înainte și după o ședință pentru o curățare adecvată.
  • Spații de muncă: ajută angajații să găsească resurse, să rezerve întâlniri și spații de lucru, să acceseze servicii și să solicite mutări în siguranță de pe desktop sau mobil.
  • Planificarea spațiului: previzionați și planificați schimbările pentru spațiile mari și rata de ocupare la nivel de portofoliu, oraș, campus precum și clădiri și birouri.

ORGANIZAȚII DIN ÎNTREAGA LUME UTILIZEAZĂ ARCHIBUS
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap