PREZENTARE GENERALĂ

DESPRE NOI

Fondată in 2007, ARCHIBUS Solution Center - Romania este lider de piață în România în sistemele integrate de management al spațiului. În prezent, compania este responsabilă de Business Development și suport Archibus pentru România și intreaga zonă, incluzând: Turcia, Bulgaria, Croația, Austria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Bosnia și Herzegovina, Grecia.

Dacă gestioniezi proiecte de Real Estate, proprietăți, centre comerciale, sau ești responsabil de planificarea spațiilor, Facility Management, întretinere și service a clădirilor și echipamentelor sau managementul durabilității mediului și riscului, ARCHIBUS Solution Center - Romania îți poate pune la dispozitie o soluție pentru a îți atinge obiectivele strategice.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Să fim un pol regional de competență ca reprezentant al ARCHIBUS — #1 mondial in solutii de gestionare pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management, pentru a contribui la succesul organizațiilor cărora ne adresăm, pe cele trei criterii ale dezvoltării durabile: economic, ecologic și social.

IMPLICARE

ARCHIBUS Solution Center - Romania este un membru important al comunitãții românești de Real Estate și Facility Management, membru ROFMA — Asociația Română de Workplace și Facility Management, membru ANIS — Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii din România, fost vicepreședinte al ROGBC — Consiliul român pentru clãdiri verzi și membru al ICSC (International Council of Shopping Centres).

VALORI

Prin combinarea celor mai bune practici internaționale cu asistența și informațiile locale și folosind cele mai bune tehnologii disponibile pe piațã, ARCHIBUS Solution Center - România oferă soluții pentru organizații în sectoare precum finanțe, telecomunicații, energie, educație, producție și multe altele.

COMPETENȚE

Echipa românească a dobândit competențe de primă clasă prin instruiri profesionale și prin experiența câștigată din implementarea unor proiecte complexe în România și Europa. Experiența noastrp profesionalp este confirmatã de multiplele certificãri Archibus pe care le-am obþinut.

Consultanții noștri sunt certificați în mai multe tehnologii, cum ar fi PMP, Java, ISTQB, AutoCAD și Revit, BPMN, fiind în măsură să ofere cunoștințe de specialitate clienților noștri.

Din punctul de vedere al domeniului Managementul proprietății și al facilităților, consultanții români sunt certificați de IFMA, pentru specialiștii în managementul facilităților, de TUV-ROFMA, pentru specialiștii în managementul imobiliar, și urmeazã studii de masterat în managementul imobiliar și al facilităților la Universitatea Sheffield.

METODOLOGIE

Etapa implementării este realizată de ARCHIBUS Solution Center - România prin aplicarea metodologiei privind cele mai bune practici Archibus, dezvoltată și îmbunătățită pe parcursul proiectelor noastre.

Un aspect esențial pentru succesul oricărei implementări privește conversia datelor. Preocuparea noastră nu are legãtură numai cu adaptarea acestei soluții la procesele comerciale și necesitățile particulare ale clienților noștri, ci dorim în egală măsură să îi susținem pe aceștia pentru a aduna, a organiza și a standardiza informațiile. După preluarea datelor, platforma Archibus devine spațiul de stocare al companiei pentru informații prețioase și, mai mult decât atât, un sistem intern de cunoștințe care cuprinde roluri, proceduri, fluxuri de lucru și procese.

CLIENȚI

Clienții noștri își desfășoară activitatea în domenii cheie, gestionând un volum impresionant de date (mai mult de 14.000 de clădiri, peste 3.000.000 de metri pătrați reprezentând spații de lucru, sute de comenzi de produse sau de servicii anual). Chiar dacă aparțin unor domenii atât de diferite, clienții noștri au în comun capacitatea, oferită de soluțiile Archibus, de a-și gestiona într-un mod mai eficient activele, de a accelera procesele și de a susline obiectivele strategice ale propriilor companii.

DE CE SĂ DEVII PARTENER DE AFACERI ARCHIBUS

Piata de software pentru Integrated Workplace Management Systems (IWMS) continuă să crească, la fel se întamplă și cu oportunitățile de suport și seviciile conexe. Sistemele IWMS sunt complexe, soluții integrate care corelează informațiile despre oameni, procese, locații și active, care constituie partea centrala a organizatiilor productive. Solutiile IWMS sunt adesea parte a implementărilor la nivel organizațional, incluzând furnizorii și integratorii în proiect. Ca lider de piață, ARCHIBUS Solution Center - România și-a extins în mod considerabil resursele de business development, precum și cele tehnice, pentru a dezvolta piața tehnologiilor și serviciilor TIFM.

Beneficiile parteneriatului cu comunitatea Archibus includ:

  • Încredere imediată și recunoasterea imediată a valorii brandului în categoria soluțiilor de management al infrastructurii și facilitătilor. Implementarile Archibus reprezintă peste 60% din piața de Computer Automated Facility Management (CAFM), bazându-ne pe ultimele cifre disponibile.
  • Parteneriat versus competiție, intrucat Archibus este cel mai important dezvoltator de software IWMS.
  • Cele mai bune functionalitati oferite de o solutie IWMS, bazate pe: arhitectură deschisă; componente standard ale industriei; procese și bune practici; unelte puternice de raportare; proceduri riguroase de asigurare a calității și testare.

Prin folosirea prezenței pe piața a companiei precum și a mărcii create, partenerii Archibus câștigă recunoaștere imediată, care poate duce la vânzări fără precedent și oportunități de servicii. Câteva dintre serviciile disponibile furnizate de partenerii Archibus includ:
Obiectivul ARCHIBUS Solution Center - România este să simplifice pe cât posibil procesul de achiziție și vânzare a software-ului Archibus, precum și al serviciilor conexe. Compania lucreaza permanent cu tehnologii, metode, produse și programe pentru a reduce ciclul de vanzare.

DESPRE ARCHIBUS

Archibus este furnizorul Nr.1 în lume al soluțiilor pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management. Astãzi, peste 5.000.000 de utilizatori Archibus din toată lumea economisesc împreună mai mult de 100 miliarde USD în fiecare an pentru propriile organizații. Disponibil în 190 de țări și în peste 30 de limbi, Archibus este susținut prin intermediul unei rețele globale ce cuprinde peste 1.600 de specialiști.

Mai mult de 16.000 de organizații – din domeniile petrol și gaze, telecomunicații, utilități, sectorul public, finanțe și alte sectoare de activitate, utilizează soluțiile Archibus pentru a-și reduce costurile cu infrastructura și facilitățile cu până la 34%. Bazate pe web, disponibile pentru dispozitive mobile, scalabile și simplu de utilizat, soluțiile Archibus vizează o largă paletă de funcții proprii managementului proprietăților, al infrastructurii și al facilităților cu o modalitate de abordare complet integrată – în scopul reducerii costurilor, al diminuãrii riscurilor și al optimizării nivelurilor serviciilor.

ALĂTURĂ-NI-TE

CARIERE

Căutăm în permanență oameni talentați, care să se alăture echipei noastre de oameni energici. Crezi că ești destul de bun? Îți plac proiectele noastre și vrei să fii parte din echipa ARCHIBUS Solution Center - România? Descoperă oportunitățile pe platforma eJobs și aplică pentru poziția dorită!
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap