Întreținerea proactivă necesită o analiză în timp real și o planificare pentru a menține activele clădirii în lucru. Această nevoie s-a accentuat în perioada pandemiei, iar cea mai importantă lecție pentru managerii de facilități a fost, fără îndoială, importanța unui plan strategic de întreținere preventivă pentru operațiunile și crizele cotidiene.

Rămânând în fața obstacolelor previzibile și imprevizibile, echipele de gestionare a facilităților pot face față întreținerii, modernizărilor și înlocuirii activelor la locul de muncă, inclusiv HVAC, iluminat, calculatoare, mobilier, imprimante, echipamente și aparate de bucătărie.

În acest ghid, vei găsi informații despre ce înseamnă mentenanța preventivă și cum afectează acest proces afacerile de astăzi. Dar și descrierea celor trei pași critici pentru crearea unui plan solid și durabil. În cele din urmă, vei afla cum tehnologia oferă putere de decizie pentru managerii de echipe și și eficientizează spațiile de lucru.

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap