MANAGEMENTUL PROPRIETĂŢILOR

„Rezultatul principal include în prezent până la 30% reducerea costurilor privind colectarea, gestionarea și actualizarea datelor cu spațiile și închirierea acestora, în plus economii de pâna la 80% la costurile privind colectarea și actualizarea reglementărilor contabile.”

16 iulie 2019

Aeroporti di Roma

„Rezultatul principal include în prezent până la 30% reducerea costurilor privind colectarea, gestionarea și actualizarea datelor cu spațiile și închirierea
16 iulie 2019

Telefónica de España

„Folosind ARCHIBUS ca și bază de date pentru GAIN, putem lua decizii strategice și putem gestiona mai bine sarcinile de
24 aprilie 2019

Türk Telekom

“După prelucrarea datelor și analiza rezultatelor a fost clar că soluțiile implementate vor reduce costurile de management privind infrastructura, iar
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.