MANAGEMENTUL PROIECTELOR DE CAPITAL


„Transparența datelor și raportarea detaliată permite managementului o încredere mai mare în abilitatea grupului de a gestiona mai mulți bani. Astfel, în ultimii 5 ani bugetul a crescut de la $5-7 mil pe an la peste $40 mil gestionați anual.”

23 iulie 2019

San Diego Gas & Electric

„Transparența datelor și raportarea detaliată permite managementului o încredere mai mare în abilitatea grupului de a gestiona mai mulți bani.
17 iulie 2019

Caterpillar

„În plus față de furnizarea localizării apelurilor E911, integrarea cu ARCHIBUS și Cisco VOIP ne-a permis să știm dacă un
17 iulie 2019

NOAA

„Așadar, ne-am atins obiectivul de a avea rapoarte centralizate la nivel de sistem pentru a gestiona mai bine instalațiile noastre
16 iulie 2019

Consiliul de Educație din Calgary

„Precesul de gestionare a unei comenzi de lucru pe hârtie putea dura de la 3 la 3 săptămâni jumătate de
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.