ARCHIBUS Solution Center – Romania
Partenerul tău pentru creșterea performanței în Real Estate și Facility Management

Ai observat și tu cum clădirile noi devin vechi încă din etapa de proiect? Astăzi, clădirile au nevoie de un acces facil și rapid la cele mai recente și inovative sisteme informatice, care să asigure un mediu sigur pentru ocupanții clădirilor.

În cadrul unei societăți economice care se fundamentează pe prețuri și construcția de clădiri noi, urbanizarea și digitalizarea ar putea să reprezinte alternative ideale care pot aduce un randament maxim în ceea ce privește securitatea sporită, confortul, eficiența energetică. Viitorul va fi despre personalizarea aplicațiilor și inteligența artificială.

Tehnologiile avansate, precum BIM, GIS și Mobile devin motoare reale menite să accelereze operațiunile și procesele din cadrul propriului business. Cele mai recente inovări aduse pe segmentul informatic sunt menite să simplifice efortul uman, să reducă dificultatea tehnică într-o manieră în care fluxul de informație din etapa de proiect sau de construcție să fie automatizat cu facilitate.

Deoarece infrastructura și facilitățile tale sunt vitale pentru evoluția firească și gravată doar de evenimente pozitive, noi, cei de la ARCHIBUS, îți punem la dispoziție o paletă largă de aplicații web și mobile pentru managementul clădirilor, echipamentelor și activelor organizației, astfel încât toate nevoile tale să fie acoperite.

Miercuri, 10 aprilie 2019, în Cluj Napoca, a avut loc evenimentul ARCHIBUS Day, în cadrul căruia am prezentat o gamă variată de servicii și soluții interconectate digital menite să mărească performanța și fiabilitatea clădirilor și sistemelor asociate, dar și confortul resurselor umane care le ocupă.

Am discutat despre importanța mentenanței, despre cum poți gestiona eficient activitatea prin întreținerea corectă a echipamentelor, cum poți aloca și monitoriza performanța resurselor materiale și umane, care să îți permită să crești ciclul de viață și performanța business-ului tău.

Pentru că înțelegem cât de important este mediul de lucru, în special spațiul în care angajații tăi își desfășoară activitatea, noi, ARCHIBUS Solutions România oferim soluții web integrate pentru asigurarea spațiului tău și corelarea unor costuri optime.

GALERIE FOTO

 


Cei 3 actori prezenți: Sky Facility Management (companie specializată în oferirea de servicii de mentenanță tehnică pentru clădiri), ROFMA (Asociația Română de Workplace și Facility Management) și noi, cei de la ARCHIBUS (Soluția nr. 1 în lume pentru Real Estate și Property Management) au discutat cu participanții la eveniment despre cum poate fi integrat Internet of Things în managementul clădirilor și al echipamentelor. La momentul de față, nivelul de penetrare al alternativelor Internet of Things se dezvoltă rapid în multiple sfere de activitate. IoT permite obiectelor să fie simțite și controlate de la distanță prin intermediul infrastructurii de rețea deja existentă, creând o asociere directă între lumea fizică și cea a sistemelor informatice, aducând beneficii economice, un grad de performanță mărit și acuratețe.

Primul eveniment dedicat companiilor de Real Estate & Facility Management a fost adresat companiilor pentru care infrastructura reprezintă un factor esențial de succes și care doresc să optimizeze potențialul utilizării acestor active, precum și organizațiilor care sunt preocupate de îndeplinirea normelor și regulamentelor în materie de mediu și risc.

ALTE ARTICOLE DE INTERES PENTRU TINE
30 iulie 2020

Pregătirea campusului universitar și asigurarea unui mediu sigur pentru studenți

Planificarea noului an școlar în contextul pandemiei folosind soluțiile Archibus.
20 iulie 2020

Depășirea provocărilor legate de întoarcerea la birou

Află mai jos ce provocări a întâmpinat Shelly Fuller și echipa ei în timp ce planificau reîntoarcerea la birou.
16 ianuarie 2020

Tudor Triță, CEO, ARCHIBUS Solution Center – Romania: Can You Reskill?

center Raportul Forumului Economic Mondial din 2018 privind viitorul locurilor de muncă estimează că 75 de milioane de locuri de
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ARTICOLELE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
ABONARE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap