Raportul Forumului Economic Mondial din 2018 privind viitorul pieței muncii estimează că 75 de milioane de locuri de muncă ar putea suferi schimbări majore până în 2022, acestea fiind înlocuite cu mașini și algoritmi. În același timp, pot apărea 133 milioane de joburi noi, adaptate la un mediu mai digitalizat. În concluzie, 54% din angajați vor avea nevoie de o recalificare până în 2022.

Miercuri, 22 ianuarie, în cadrul evenimentului Next Gen Leaders Hub 17th Circle discutăm despre schimbările majore privind piața muncii în viitorul apropiat și cum putem face față acestor schimbări.

Tudor Triță, CEO, ARCHIBUS Solution Center - România și Adrian Florea, Partner and Business Advisor, Trend Consult Group, vor împărtăși din experiențele lor privind Reskilling-ul, atat din perspectiva personală, cât și a procesului prin care trec ca organizație de la un mod de funcționare ierarhic la Self-Management.

„Ce ma fascinează tot mai mult, este capacitatea oamenilor de a face schimbări majore în viața lor și în egală măsură capacitatea oamenilor de a se opune schimbării. Este aceeași forță, modulată în moduri diferite. Ce face diferența între un mod de manifestare și celălalt? Cum putem noi, leaderii de business, să creem contextul care să încurajeze mai degrabă transformarea?

Aștept cu nerăbdare întâlnirea cu colegii din Next Gen și sunt convins că din discuțiile pe care le vom purta voi învăța lucruri valoroase.”

Tudor Triță, CEO ARCHIBUS Solution Center România

ARCHIBUS Solution Center - România este partener și membru Next Gen Leaders Hub. Află mai multe pe www.nextgenclub.org


ALTE ARTICOLE CARE POT FI DE INTERES PENTRU TINE

16 iulie 2021
Archibus IWMS Solution

Alegerea corectă a unei soluții complexe pentru managementul spațiului (IWMS)

O soluție software complexă și intuitivă de gestionare a spațiului, cum ar fi un sistem integrat de gestionare a locurilor […]
4 iunie 2021

Întregul stat din Geneva centralizează date pentru peste 1900 de clădiri folosind soluțiile Archibus

Statul Geneva din Elveția se alătură altor guverne și instituții publice care au decis să integreze întreg portofoliu imobiliar într-un […]
10 mai 2021

Spații de muncă inteligente (Smart Workplaces)- 5 Idei cu beneficii majore pentru rentabilitatea investiției

Majoritatea birourilor de astăzi au implementate soluții inteligente. Există exemple de locuri de muncă inteligente în jurul nostru – de […]

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap