Evenimentul dedicat aniversării celor 10 ani de la fondarea Asociației Române de Workplace și Facility Management, a avut loc în luna Noiembrie în cadrul evenimentului ROFMEX, alături de parteneri și membri asociației.

Evenimentul s-a adresat persoanelor care lucrează în domeniu – de la manageri, la antreprenori, arhitecți și dezvoltatori – și a reprezentat o oportunitate excelentă de dezbatere, schimb de informații și educare în privința principalelor provocări ale pieței locale de workplace și facility management.

Noutatea acestui an a fost Gala Premiilor ROFMA în cadrul căruia a fost recunoscută și premiată excelența în workplace și Facility Management

Archibus Solution Center - România, membru fondator ROFMA, susține educația și dezvoltarea pieței de facility management din România și s-a implicat direct în programa de specializare Managementul Facilităților, din cadrul Universității POLITEHNICA București (UPB), Facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST) (în prezent a fost redenumită în Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică), Departamentul Roboți și Sisteme de Producție, Domeniul Inginerie și Management.

În cadrul acestui proiect, Archibus Solution Center - România, a facilitat obținerea unui Program de Grant Educațional (Educational Grants Program), acordat de ARCHIBUS, Inc. pentru UPB, IMST. În plus, a invitat în mai multe rânduri studenții de la programa de Master la sediul Archibus Solution Center - România pentru a discuta anumite functionalități ale soluției software și pentru a-i îndruma în lucrările pe care aceștia le-au realizat la disciplina Sisteme IT, monitorizare și control în MF.

Pentru finalizarea cursului studenții au prezentat proiecte realizate cu ajutorul soluției software ARCHIBUS, iar susținerea acestei probe practice a adus numeroase beneficii participanților și clienților soluțiilor Archibus.

Absolvenții cursului au reușit să-și crească competențele și să obțină diploma de Master și cunoștințe în domeniul sistemelor IT pentru piața de Facility Management, iar pentru clienții locali, Archibus, a contribui la creșterea numărului de specialiști în domeniu cu competențe ridicate.

La finalul acestui program beneficii au fost aduse întregului mediu de afaceri din România prin promovarea soluțiilor software în domeniul Facility Management și implicit promovarea acestui domeniu pe piața locală.

Proiectul realizat astfel în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București a fost nominalizat „Best educational and professional development project” și a obținut premiul I.

Pe viitor Archibus își propune să continue sustinerea dezvoltarii domeniului FM din Romania și să dezvolte parteneriate și cu alte universități din țară pentru pregătirea tinerilor.


ALTE ARTICOLE CARE POT FI DE INTERES PENTRU TINE

16 iulie 2021
Archibus IWMS Solution

Alegerea corectă a unei soluții complexe pentru managementul spațiului (IWMS)

O soluție software complexă și intuitivă de gestionare a spațiului, cum ar fi un sistem integrat de gestionare a locurilor […]
4 iunie 2021

Întregul stat din Geneva centralizează date pentru peste 1900 de clădiri folosind soluțiile Archibus

Statul Geneva din Elveția se alătură altor guverne și instituții publice care au decis să integreze întreg portofoliu imobiliar într-un […]
10 mai 2021

Spații de muncă inteligente (Smart Workplaces)- 5 Idei cu beneficii majore pentru rentabilitatea investiției

Majoritatea birourilor de astăzi au implementate soluții inteligente. Există exemple de locuri de muncă inteligente în jurul nostru – de […]

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap