Facem planuri. 7 zile din 7. 365 de zile din 366. An după an. Și apoi, din nou. O luăm de la capăt. Meeting-uri, brainstorming-uri, ședinte, întâlniri. Uneori pe fugă, uneori în tihnă. Dar mai mereu într-o sală de ședințe. Luminoasă, spațioasă sau dimpotrivă: ascunsă, strâmtă, îngrămădită.

Spune drept: de câte ori te-ai enervat pentru că nu găseai o locație liberă pentru întâlnirea ta și a echipei tale?

Pentru că sala era blocată și, totuși, goală? Așadar, știi oare cât de încăpătoare/ utilă poate fi sala ta de ședințe? Conform unui raport Density’s Mid-Year 2019 Workplace Utilization Index, care a făcut radiografia a peste 10.000 de ore de meeting-uri, o sală de ședințe este utilizată în mod curent de câte o singură persoană.

Din ce în ce mai mulți manageri de spații de lucru se confruntă cu această provocare: cele mai mari săli de întâlniri sunt utilizate pentru meeting-uri a căror prezență este, în cel mai bun caz, de 50%.

Explicația? Lipsa unei soluții IT pentru managementul și planificarea spațiului. În lipsa acestui soft smart, oamenii pot monopoliza sălile de consiliu pentru videocall-uri, în căutarea de un pic de intimitate, concentrare sau pur și simplu din dorința de schimbare a perspectivei.

Acum este momentul cel mai potrivit pentru ca tu să afli de ce este util să alegi implementarea unui sistem de workplace la tine, la job. Nu știi sigur despre ce vorbim? Sau habar nu ai dacă aveți nevoie de un astfel de sistem automatizat de planificare a nevoilor voastre de management al spațiului? Ia aminte!

Iată doar câteva motive care te-ar putea convinge în cazul în care ai mai avea îndoieli:


 • Găsești resursele necesare

  Cauți colegi de birou, spațiu de lucru, echipamente necesare și multe altele într-o singură aplicație.

 • Rezervi spațiu de muncă

  Mai mult zen pentru tine și colegii tăi. Platforma de soluții Archibus pentru managementul spațiului te ajută să fii mai zen la birou pentru că, grație ei, vă puteți personaliza preferințele legate de locurile unde să vă țineți ședințele. Veți știi exact ce, cum și care sunt sălile în care puteți fi creativi sau unde puteți sporovăi mai mult.

 • Automatizezi procesul de rezervare a unei săli

  Dai un click și gata! Prin platforma de optimizare a spațiului Archibus, ai bifat ușor și sigur! Mâine, vă puteți ține întâlnirea în tihnă fără să aveți supriza că vine peste voi Departamentul de Marketing.

 • Creezi cereri de servicii și mutări

  Creezi și urmărești statusul pentru cererile deja create. Soliciți servicii, incluzi detalii despre solicitări – fotografii, descriere, documente.


În conlcuzie ai acces la toate datele necesare într-o singură aplicație!Ce spun utilizatorii care au testat soluția Archibus Workplace:

„Acum suntem dinamici, deci putem vedea exact banii pe care îi cheltuim și impactul lor direct asupra clădirilor din portofoliu.”

Tim Lambert, Senior Project Manager, The School District of Philadelphia

Conexiunea cu nevoile localnicilor: Școlile din Philadelphia sunt mai mult decât centre de învățare - sunt locurile de legătură pentru comunitate. Facilitățile și spațiile sunt adesea utilizate pentru activități extracurriculare, cum ar fi sport, programe post-școlare și programe bisericești, toate necesitând personal, curățare, asigurare și coordonare. Tot acest proces se întâmplă acum în mod automat cu ajutorul aplicațiilor Archibus. Decizia de a integra aplicațiile Archibus a fost luată pentru a adapta o soluție orientată către public, unde grupurile externe pot utiliza direct sistemul pentru a rezerva spațiul dorit, a confirma disponibilitatea și a primi aprobarea din partea personalul alocat. În acest fel, regiunea școlară și-a transformat facilitățile într-o platformă publică unică și accesibilă publicului.Toate aceste optimizări vin cu o serie de beneficii nu doar pentru angajați, care petrec mai puțin timp gestionând cereri și taskuri de rutină și astfel devin mai productivi, dar și pentru companie care are acces la date importante privind rata de ocupare, prezența angajaților și astfel își pot construi o strategie pe termen lung, reducând costurile legate de nevoia de spațiu.


 • Costuri mai mici generate de nevoia de spațiu

  Cele două săli de meeting sunt eficient exploatate de toată firma? Poate că acum nu, dar prin acestă soluție software, vă puteți reduce costurile legate de spațiu. Plus, putem să îți promitem cu mâna pe inimă că veți putea beneficia de un program coerent și logic pentru toate sălile de ședințe.

 • Disponibilitatea locației în funcție de nevoi și preferințe

  Vei fi sigur că ai mereu disponibil spațiul necesar pentru o întâlnire sau call.

 • Oaspeți și parteneri din străinătate?

  Nicio problemă! Vei ști unde puteți să vă țineți prezentările, dar și unde puteți da un mic cocktail de întâmpinare.


Azi, mai mult decât oricând, platforma software Archibus oferă o soluție viabilă de management al spațiului. O nouă abordare prin care o companie își poate exploata mai eficient resursele de spațiu și timp.


ALTE ARTICOLE CARE POT FI DE INTERES PENTRU TINE

16 iulie 2021
Archibus IWMS Solution

Alegerea corectă a unei soluții complexe pentru managementul spațiului (IWMS)

O soluție software complexă și intuitivă de gestionare a spațiului, cum ar fi un sistem integrat de gestionare a locurilor […]
4 iunie 2021

Întregul stat din Geneva centralizează date pentru peste 1900 de clădiri folosind soluțiile Archibus

Statul Geneva din Elveția se alătură altor guverne și instituții publice care au decis să integreze întreg portofoliu imobiliar într-un […]
10 mai 2021

Spații de muncă inteligente (Smart Workplaces)- 5 Idei cu beneficii majore pentru rentabilitatea investiției

Majoritatea birourilor de astăzi au implementate soluții inteligente. Există exemple de locuri de muncă inteligente în jurul nostru – de […]

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ARTICOLELE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
ABONARE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap