AUTOMATIZEAZĂ, ANALIZEAZĂ ȘI OPTIMIZEAZĂMenținerea în stare funcțională a facilităților este văzută de mulți ca fiind unicul rol al procesului de mentenanță. Diferența majoră dintre o strategie de mentenanță eficientă și una ineficientă poate influența totul într-o organizație, de la bugetul anual alocat personalului care depinde de buna funcționare a clădirilor, birourilor, echipamentelor, și infrastructurii organizației.
Din păcate, procesele conectate la activitățile de mentenanță și operaționale sunt adesea blocate într-o rețea de soluții punctuale, foi excel și procese complexe de aprobare, care sfârșesc prin a împiedica distribuirea resurselor acolo unde este necesar. Cererile de servicii trec nerezolvate, probleme de mentenanță se amplifică, iar bugetele ating cote astronomice.
Archibus rezolvă aceste blocaje cu aplicații specializate, care funcționează împreună ca un sistem unitar, aliniind procesele de mentenanță cu datele, automatizări și comunicări digitale, astfel încât organizațiile să-și poată contura o strategie eficientă.

Ce aplicații optimizează procesele de Mentenanță în Clădiri?

Archibus oferă 3 Soluții care optimizează procesele de mentenanță, grupate sub numele de: Soluții Pentru Managementul Mentenanţei:

Aceste aplicații funcționează ca un sistem unitar, cu câmpuri de date standardizate, care se actualizează automat în toate aplicațiile. Fiecare aplicație poate fi configurată să raspundă fluxului personalizat de muncă al organizației.

Haideți să ne uităm la ce oferă fiecare dintre aceste aplicații – problemele pe care le rezolvă, cum lucreză împreună și cum vă ajută să faceți mai multe cu mai puțin efort în cadrul organizației.

Mentenanța Corectivă

Acționați rapid și precis


Mentenanța Corectivă eficientizează și digitalizează managementul cererilor de servicii din mentenanța corectivă, simplificând procesul de înregistrare, urmărire și închidere a cererilor de muncă. Cuvântul cheie aici este corectiv, mai exact, aplicația vă ajută să actionați rapid și eficient la problemele neprevăzute.


On Demand Work

BENEFICIILE MENTENANȚEI CORECTIVE

Companiile care aleg să folosească soluțiile de Mentenanță Corectivă pot să:

1.Simplifice procesele folosind aplicația mobile


Alocați cereri de muncă personalului intern sau extern cu ajutorul aplicației mobile, simplificând în acest fel accesul rapid și raportarea, urmărirea și închiderea tichetelor direct de pe teren.

2.Creeze SLA-uri, automatizeze celelalte procese anexe


Economisiți timp și evitați erorile automatizând procesele. Definiți de la început SLA-uri (Service Level Agreement) – apoi permiteți sistemului să desemneze și să urmărească în mod automat procesul în funcție de persoana responsabilă pentru muncă/ aprobare, timpul de răspuns corespunzător, și multe altele.

3.Crească transparența cu o viziune centralizată a tichetelor de lucru


Verificați statusul tuturor tichetelor de lucru într-un singur loc, pentru a elimina intrările multiple și informa corect toate persoanele implicate. Puteți vedea tichetele și filtra dupa tip, angajați, puteți urmări și verifica programele de muncă.

4.Notifice echipa de lucru despre istoricul cererii


Aplicația documentează istoricul fiecărei reparații la nivel de echipament, astfel încât angajații să poată identifica tipare și informații legate de cererile de mentenanță, folosind eforturile anterioare.

5. Evalueze rezultatele și să urmărească tendințele cu ajutorul datelor analitice


Urmăriți costurile folosind filtrele de căutare pentru costuri după perioadă, clădire, tipul problemei sau la nivel de echipă. Urmariți ușor timpul alocat, timpul de răspuns și performanța cu ajutorul ecranelor de tip dashboard, care facilitează identificarea și investigarea abaterilor.

În timp ce Mentenanța Corectivă optimizează abordarea rapidă a problemelor urgente și neprevăzute, Mentenanța Preventivă vă ajută să implementați un plan pe termen lung eficient din punct de vedere al costurilor.


Mentenanța Preventivă

Rezolvați problemele înainte să apară

Un echipament stricat implică mai mult efort și costuri mari. Reparațiile sunt mai scumpe decât lucrările regulate de întreținere. Mai mult, când ceva se strică tot procesul este afectat.

Consecințele se văd în eșecuri operaționale, pierderi a resurselor și mai multe ore de muncă.

Mentenanța preventivă furnizează o unealtă digitală pentru planificare, automatizare, printr-o mai bună programare a mentenanței regulate și întreținere, prevenind problemele înainte ca acestea să apară.

Preventive Maintenance

BENEFICIILE MENTENANȚEI PREVENTIVE

La fel ca și Mentenanța Corectivă, Mentenanța Preventivă oferă, de asemenea, o soluție mobilă, fluxuri de muncă transparente, automatizări și ndicatori / analize strategice de performanță. Întreținerea preventivă oferă, de asemenea, instrumente de planificare suplimentare care permit organizațiilor să fie mai proactive, astfel încât să poată:

1.Reducă erorile operaționale cu ajutorul planificatorului automat


Stabiliți frecvența lucrărilor de întreținere și coordonați programele regulate de mentenanță. Asigurați-vă că cele mai importante active primesc atenția necesara.

2.Creeze un program care reflectă priorități și îmbunătățește rezultatele


Administrați toate activitățile de mentenanță preventivă într-un planificator interactiv pentru muncă. Reorganizați munca în conformitate cu prioritățile, optimizați procesul de mentenanță și bugetele pentru comenzile de lucru, stabilind un program în funcție de disponibilitate.

3.Îmbunatățească procesul de luare a deciziilor, folosind date financiare și operaționale


Folosiți rapoartele de performanță pentru a evalua lucrările de mentenanță în funcție de cost, viteza de răspuns, urgență, ore de muncă și alte detalii. Urmăriți procesele de mentenanță pentru a proiecta nevoi viitoare, a crea fluxuri de mentenanță și muncă standardizate și ajustați planul în consecință.


Evaluarea Stării de Uzură

Evaluați nevoile

Aplicația de evaluare a stării de uzură pune la dispoziție mijloace de evaluare a stării de funcționare a clădirii sau a echipamentelor. Un proces eficient de mentenanță depinde de cât de informați suntem atunci când un anumit echipament necesită atenție. Această aplicație ne ajută să evităm munca redundantă și identifică nevoi stringente prin colectarea datelor și furnizarea acestora rapid în sistem.

Condition Assessment

BENEFICIILE SOLUȚIEI PENTRU EVALUAREA STĂRII DE UZURĂ

Soluția pentru Evaluarea Stării de Uzură alinează atât mentenanța preventivă cât și corectivă cu nevoile reale în următoarele moduri cheie:

1. Identifică nevoile înainte ca acestea să producă pagube


Identifică problemele din timp pentru a evita suprasolicitarea și a extinde ciclul de viață al bunurilor.2. Acces rapid la un click distanță


Chestionarele folosite pe dispozitive mobile colectează informația și astfel datele legate de starea de funcționare pot fi centralizate și analizate rapid.

3. Demonstrează necesitatea de înlocuire sau reparare pe baza datelor


Demonstrați ușor necesitatea de înlocuire sau reparare, bazându-vă pe date. Justificați cererea de resurse cu date corecte și obiective privind starea de funcționare a bunurilor. Demonstrați cum sunt asociate costurile măsurilor corective.

4. Reduce expunerea la probleme legale și riscul de conformitate


Accesați rapid echipamentele care îndeplinesc standardele de funcționare și reglați programele de întreținere pentru a reduce expunerea legală și riscul de neconformitate.

Optimizați Mentenanța Clădirilor pentru întreaga perioadă

Reacționați rapid prin mentenanța corectivă, bugetați și planificați cu întreținerea preventivă, evaluați nevoile cu Soluția de evaluare a stării de uzură și centralizați datele din toate cele trei aplicații într-o singură strategie de întreținere coerentă.

Informațiile sunt partajate între aplicațiile Archibus, cu rapoarte pentru a vă ajuta să dezvoltați un program de întreținere care reduce timpul, costurile și forța de muncă pentru întreținere.

Împreună, aceste aplicații conectează toate părțile interesate și se asigură că fluxul de lucru de întreținere are loc cu transparență, responsabilitate și rapiditate.

Pentru a reduce și mai mult costurile, optimizați proprietățile imobiliare și productivitatea angajaților folosind soluțiile Archibus pentru Gestionarea Spațiului.

Alte articole relevante:

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap