ARCHIBUS Solution Center – România, dincolo de limitele tehnologice

Am pătruns dincolo de limitele conexiunilor pe care tehnologia le depășește, participând la ARCHIBUS NEXUS 2019- New Orleans, SUA- conferința anuală a utilizatorilor ARCHIBUS din întreaga lume.

Iar pentru că noi, ARCHIBUS Solution Center – România, ne dorim mereu să fim la curent cu noile tendințe, am participat și anul acesta, din dorința de a fi în contact cu evoluțiile tehnologice ale industriei de software pentru Real-Estate și Facility Management, cu clienții și partnerii ARCHIBUS la nivel internațional. Ca în fiecare an, am participat alături de unul din clienții noștri, Engie Building Solutions, pentru a împărtăși experiența noastră de implementare ARCHIBUS.

Astfel, în cadrul sesiunilor clienților, domnul Gheorghiță Bătăiosu, Manager Tehnic și Operațional al Engie Building Solutions, împreună cu colega noastră, Anna-Maria Linek, Business Developer, au prezentat experiența comună de management al schimbării, în cadrul pregătirii trecerii în producție a sistemului ARCHIBUS. Prezentarea” Change Management Process Determined by ARCHIBUS Implementation” s-a bucurat de o largă audiență, procesul de pregătire a adoptării sistemului de către organizație fiind unul de mare interes pentru clienții și partenerii ARCHIBUS.

În cadrul sesiunii, participanții au schimbat informații dobândite din experiența proprie și au discutat într-un cadru destins despre benefiicile obținute, metodele cele mai adaptate precum și avantajele utilizării soluțiilor ARCHIBUS.


De asemenea, la această ediție a ARCHIBUS Nexus participanții au putut să afle noutăți tehnologice oferite de ARCHIBUS, să aibă discuții în cadrul sesiunilor „Talk to the Tech” cu echipa de suport tehnic și cu cea de dezvoltare, să participe la traininguri și prezentări susținute de clienții ARCHIBUS din întreaga lume.

GALERIE FOTO




Gestionarea spațiului salvează vieți
În cadrul prezentărilor am aflat cum soluțiile ARCHIBUS pot salva vieți. Implementând soluția de Management al Spatiului, facilitățile sistemului de sănătate al Institutul Național de Sănătate din Statele Unite (NIH) au putut fi eficientizate și bugetele aferente mult optimizate.

Cu 40.000 de oameni și 20 de milioane de metri pătrați de spațiu, NIH transformă cercetarea în sănătate. Astfel, orice dolar economisit prin intermediul aplicației de gestionare a spațiului oferită de ARCHIBUS este un dolar mai bine cheltuit pentru cercetarea medicală care ajută la salvarea vieților.

NIH a înțeles cât de importante sunt viețile oamenilor și a fost un ”early-adopter” al soluțiilor ARCHIBUS, iar, în timp, a folosit din ce în ce mai mult soluțiile de management de spațiu, pentru a crește satisfacția clienților și a îmbunătăți transparența instituției.

De la optimizarea domeniului Real Estate la nivel local, la strategia națională a administrației publice
În cadrul conferinței am aflat și despre succesul administrării informatice a celor peste 120.000 mp de către cei de la Sogei S.p.A, Compania de Tehnologie a Informației și Comunicațiilor din cadrul Ministerului italian al Economiei și Finanțelor (MEF). În ultimii trei ani, datorită platformei ARCHIBUS, SOGEI a trecut printr-un vast proces de restructurare, cu efecte pozitive asupra performanței întregului portofoliu imobiliar.

Totul datorită implementării mai multor soluții ARCHIBUS, printre care:

Managementul Proprietăților, Managementul și planificarea spațiului, Managementul activelor, Managementul proiectelor de investiții, Managementul Mediului și al Riscului precum și câteva aplicații mobile. Principalele provocări care au stat la baza nevoii de utilizare a soluțiilor automatizate au fost legate atât de uzura activelor (care generau costuri ridicate legate de mentenanța costisitoare a unor sisteme învechite) cât și de folosirea soluțiilor de gestionare manuală (date incorecte și necentralizate).

Soluția integrată ARCHIBUS a devenit platforma flexibilă și integrată care acoperă toate procesele de gestionare a infrastructurii și al portofoliului imobiliar, cu obiective de reducere a timpului, costurilor precum și a îmbunătățirii calității serviciilor.

Succesul proiectului SOGEI a determinat extinderea platformei ARCHIBUS la sediul Ministerului Economiei și Finanțelor (MEF) din Roma, gestionând peste 120.000 mp, față de 70.000 mp gestionați inițial. Utilizarea platformei ARCHIBUS pentru sediul MEF trebuie considerată un caz-pilot, fiind doar primul pas al unui proiect mai amplu. Există o mare schimbare în obiectivele acestui proiect: de la îmbunătățirea managementului actual al Real Estate și Facility Management și reducerea costurilor în SOGEI la extinderea proiectul MEF pentru gestionarea completă a tuturor clădirilor Ministerului Finanțelor din toată Italia.

În acest fel, în urma participării la ARCHIBUS Nexus 2019, ne-am întors mai inspirați și cu noi cunoștințe dobândite, mai bine pregătiți să oferim cele mai bune soluții software pentru industria de Real Estate și Facility Management din România.


ALTE ARTICOLE

30 iulie 2020

Pregătirea campusului universitar și asigurarea unui mediu sigur pentru studenți

Planificarea noului an școlar în contextul pandemiei folosind soluțiile Archibus.
20 iulie 2020

Depășirea provocărilor legate de întoarcerea la birou

Află mai jos ce provocări a întâmpinat Shelly Fuller și echipa ei în timp ce planificau reîntoarcerea la birou.
16 ianuarie 2020

Tudor Triță, CEO, ARCHIBUS Solution Center – Romania: Can You Reskill?

center Raportul Forumului Economic Mondial din 2018 privind viitorul locurilor de muncă estimează că 75 de milioane de locuri de
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ARTICOLELE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
ABONARE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap