Archibus, lider global în furnizarea soluțiilor software de workplace management IWMS (Integrated Workplace Management System) a fuzionat recent cu Serraview, furnizor de soluții software pentru optimizarea spațiilor de muncă și creșterea productivității angajaților.

Archibus se reinventează, aducând noi produse software adaptate cerințelor de astăzi ale pieții de corporate real estate (CRE). Noua sa identitate corporate reflectă o schimbare de paradigmă: spațiile de lucru focusate pe oameni.

„Transformăm fiecare aspect al afacerii noastre pentru a satisface nevoile curente și viitoare ale bazei noastre globale de clienți și ale rețelei de parteneri. Clienții noștri solicită perspective bazate pe analiza de date pentru a-și construi strategia de real estate și solutii software care să le permită să pună în aplicare aceste noi strategii în câteva săptămâni.

Avantajul nostru este că oferim o soluție software ușor de implementat care devine scalabilă, pe măsură ce organizațiile și nevoile clienților cresc.”

Wain Kellum, CEO Archibus-Serraview

Inovația constă în dimensionarea corectă a capabilitătilor unui sistem integrat de workplace management in solutii software simplu de utilizat.

“Serraview a fost creat din dorința de a oferi companiilor un mediu intuitiv de gestionare a activelor imobiliare într-un mod în care să creeze spații de lucru eficiente, focusate pe oameni.” a afirmat Stephen Macnee, co-founder Serraview.

“Acum, împreună cu Archibus, putem ajunge la o audiență mai mare și ne putem îndeplini misiunea oferindu-le angajatorilor și angajaților soluțiile cele mai potrivite pentru eficientizarea spațiului folosit. Acest tip de parteneriat unește suita complexă de soluții pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management cu soluția software de management al spațiului focusat pe angajați, pentru a ajuta orgazizațiile în optimizarea viitorului loc de muncă „Workplace of the Future”.

Noua companie va fi condusă de Wain Kellum, care are o experiență vastă în domeniul tehnologiei.

„Archibus și Serraview își iau un angajament comun față de clienții și vin în întâmpinarea acestora cu soluții software care să-i ajute să-și optimizeze resursele și activele de la locul de muncă pentru a oferi un mediu care să atragă și să motiveze forța de muncă dinamică de astăzi.”

Această integrare a soluțiilor Archibus pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management, cu soluțiile Serraview – Internet of Things (IoT) pentru activity-based work (ABW) permite organizațiilor să adopte strategiile moderne de management al spațiului de lucru.

Steve Segarra, CTO Archibus, a explicat:

„Facilitățile au devenit un activ strategic. O componentă importantă a strategiei Archibus-Serraview este aceea că propune soluții software simplificate care oferă echipelor un obiectiv eficient prin care să înțeleagă și să îmbunătățească modul în care spațiile de muncă pot ajuta la creșterea performanței oameniilor. Sisteme cu date actualizate privind indicatorii de performanță (KPI) legate de utilizarea spațiului permit echipelor luarea unor decizii corecte de workplace care să economisească bani și timp, sprijinind totodată creșterea organizației. ”


Relansarea brandului Archibus vine cu un logo nou și o identitate nouă a site-ului care să reflecte oportunitatea și promisiunea noii direcții „îndrăznețe” a companiei. Atât logo cât și site-ul folosesc acum aceeași comunicare și design cu Serraview, ceea ce remarcă integrarea acestor 2 soluții pe măsură ce avansează împreună pentru crearea spațiilor de muncă adaptate industriilor.


Noua companie va oferi miilor de clienți din lumea întreagă o platformă bazată pe IoT, ușor de utilizat pentru gestionarea eficientă a activelor imobiliare, infrastructură și facilităților.

Tehnologia companiei permite o experiență optimizată pentru persoanele din poziții de conducere, care vor putea susține obiectivele organizației pe termen lung. Parteneriatul strategic cu JMI Equity va accelera investițiile în dezvoltarea de produse și inițiativele clienților.

Archibus, soluția software optimizată de FM și workplace, susține creșterea performanței angajaților prin folosirea unui singur sistem complex de management al datelor, de planificare și gestionare a activitaților din domeniile Real Estate, Infrastructură și Facility Managament.

La nivel regional Archibus Solution Center - România își propune să introducă în rândul organizațiilor soluția de workplace care susține practicile agile și care ajută organizațiile să-și mențină la rândul lor standardele de lideri din industria în care activează. Produsele noi oferite vor face accesibile capacități complexe de analiză de date și raportare și pentru companii care abia încep să-și automatizeze facilitățile. Pe masură ce nevoile și dimensiunea organizațiilor cresc, companiile au acces la un întreg ecosistem de soluții avansate.

„Cu o soluție modernă centrată pe oameni, Serraview și Archibus, platforma nou creată, este poziționată cel mai bine pentru a susține tendințele moderne la locul de muncă din toate industriile”, a precizat Wain Kellum, directorul executiv al companiei.


ALTE ARTICOLE CARE POT FI DE INTERES PENTRU TINE

16 iulie 2021
Archibus IWMS Solution

4 iunie 2021

10 mai 2021


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap