Archibus IWMS Solution

Alegerea corectă a unei soluții integrate pentru managementul spațiului (IWMS) care să acopere cerințele actuale și viitoare ale companiei

Pe măsură ce locul de muncă evoluează, la fel și modurile în care îl gestionăm. Știm că orice schimbare pentru un departament poate afecta întreaga organizație. Iar în combinație cu alte evenimente neprevăzute cum ar fi pandemia, rolul managementului și analiza datelor legate de spațiu sunt esențiale

Datele facilitează luarea eficientă a deciziilor pentru planificarea spațiului, programarea lucrărilor și respectarea standardele de siguranță. Cu accent pe resurse, procese și strategie, companiile au nevoie de dovezi pentru a susține acele decizii și a ghida organizația către un viitor de succes. Având în vedere importanța de a avea o viziune completă și integrată a datelor la locul de muncă pentru a lua decizii, este momentul să luăm în considerare beneficiile unui sistem IWMS modern.

Acest ghid va explica de ce sistemele IWMS moderne sunt importante pentru schimbarea locului de muncă și ce criterii ar trebui să îndeplinească o astfel de soluție atunci când se decide implementarea sau actualizarea unui sistem - inclusiv caracteristicile pe care ar trebui să la aibă o platformă IWMS pentru a fi de actualitate.

Caracteristicile unei platforme moderne IWMS


Numeroasele blocaje ale sistemelor manuale și disparate, precum și îmbunătățirile majore ale unei soluții IWMS moderne arată cât de important este pentru Managerii de Facilități să regândească utilizarea spațiului. Atunci când companiile optează pentru implementarea unei soluții IWMS moderne, trebuie să fie la curent și de avantajele aduse companiei, cum ar fi:

  • Acoperirea lipsurilor în managementul de gestionare a facilităților actuale
  • Îmbunătățirea capacității de gestionare a facilităților
  • Pregătirea și gestionarea birourilor inteligente integrate cu IoT
  • Reducerea orelor de muncă și îmbunătățirea eficienței angajaților
  • Simplificarea datelor privind utilizarea spațiului
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap