Beneficiile Inteligenței Artificiale pentru companiile imobiliare

Apariția Inteligenței Artificiale a adus beneficii enorme pentru multe industrii. Tehnologia a avut un impact cu mult peste ceea ce creatorii acesteia și-au imaginat la mijlocul anilor 1990. Nu e de mirare că amploarea Inteligenței Artificiale (AI) crește, iar domeniul imobiliar este printre primele în care are aplicabilitate, spre exemplu prin folosirea chatbot-urilor. Se pot face atât de multe prin intermediul unui program de computer care poate conversa prin text sau sunet, simulând o experiență umană.

Inițial, oamenii au fost îngrijorați la gândul că apariția AI va dezumaniza și va elimina locuri de muncă. Cu toate acestea, atunci când au văzut noul mod de lucru și productivitatea pe care o aduce, au realizat că satisfacția clienților depășește orice alte neajunsuri. Tehnologia inteligentă este aici pe termen lung iar chatbot-ul este implementat la scară largă. Dar să vedem modul în care funcționează în domeniul imobiliar.

AUTOMATIZAREA
Un cuvânt care nu ar trebui să aibă conotații negative. Managerii din domeniul imobiliar iubesc modul în care inteligența artificială le reduce din sarcini, în special din intervenția umană în ceea ce privește închirierea clădirilor. Spre deosebire de angajați, automatizarea funcționează 24 / 7 iar chiriașii primesc ajutor mai rapid atunci când lucrurile nu funcționează. Noile aplicații web care utilizează conversații interactive prin chatbot ușurează viața tuturor. Pe măsură ce rezidenții primesc răspunsuri mai eficiente la nevoile lor, numărul de plângeri scade.
NOI SISTEME
Clientul este stăpânul în noua lume a AI. Puteți comunica cu sistemele de recomandare prin chatbot, care vă oferă opțiuni pentru cumpărarea unei proprietăți sau folosirea unui anumit serviciu. Comportamentul utilizatorilor este mult mai ușor de urmărit în prezent iar anunțurile publicitare devin din ce în ce mai relevante. Inteligența artificială lucrează în spatele scenei în domeniul imobiliar rezidențial și comercial pentru a vă satisface nevoile cu viteza oricărei platforme digitale.
AJUTOR NON-STOP
Un asistent virtual precum chatbot-ul este dificil de înlocuit. Nimeni nu lucrează atât de mult sau de eficient. O astfel de entitate virtuală poate face o căutare de proprietăți rapidă și ușoară. Gândiți-vă la programele online care ajută cumpărătorii din orice zonă, în funcție de nevoile lor imobiliare. Zillow, Realtor.com și Trulia sunt omniprezente și exacte. Chatbot-urile însuflețesc experiența. Ca asistent virtual, un chatbot poate răspunde la întrebări și poate îndruma vizitatorul către destinația potrivită. Inteligența Artificială devine un agent imobiliar digital, cu toate datele din lume la dispoziția sa. În ciuda faptului că nu este umană, interacțiunea este acceptabilă deoarece este eficientă.
Ce altceva poate oferi Inteligența Artificială industriei imobiliare? Analiza datelor ocupă un loc central. Cu ajutorul AI o multitudine de informații sunt evaluate și puse la dispoziția clientului sau proprietarului, economisind timp, bani și resurse. Orice informații doriți să aflați despre întreținerea clădirilor, de exemplu, vă sunt puse la dispoziție rapid. În plus, veți primi recomandări pentru economisirea energiei și cel mai bun mod de acțiune în cazul apariției unei erori. Managerii proprietăților trebuie să asigure confortul chiriașilor, iar AI este acolo, dând o mână de ajutor la reglarea termostatelor și a sistemelor de monitorizare. Analiza și afișarea datelor sunt, de asemenea, vitale în procesul de căutare a unei noi case, de exemplu, și pot include fotografii și informații geografice / de mapare.
SISTEME DE RECUNOAȘTERE PENTRU SECURITATE
Toată lumea apreciază securitatea și aici este un alt domeniu în care tehnologia inteligentă poate ajuta. Unele programe AI utilizează recunoașterea facială în locul unei chei pentru a deschide o poartă sau ușa casei. Chiriasii au la dispoziție un portar virtual sau un gardian care poate fi accesat prin computer sau telefon. Perspectivele sunt enorme atât pentru spațiile de birouri, cât și pentru clienți și angajați. Acum nu mai contează dacă vă pierdeți cheile sau le-ați uitat în mașină. Proprietarii folosesc noua tehnologie pentru a oferi chiriașilor un nivel de securitate mai bun și un acces mai facil, printre o multitudine de alte beneficii.

ALTE ARTICOLE CARE POT FI DE INTERES PENTRU TINE

10 mai 2019

ARCHIBUS Solution Center – România, dincolo de limitele tehnologice

Iar pentru că noi, ARCHIBUS Solution Center – România, ne dorim mereu să fim la curent cu noile tendințe, am participat și anul acesta, din dorința de a fi în contact cu evoluțiile tehnologice ale industriei de software pentru Real-Estate și Facility Management, cu clienții și partnerii ARCHIBUS la nivel
12 aprilie 2019

Romanian Workplace Management Forum are loc pe 16 aprilie la București

Pentru că, în ultima vreme, numărul organizațiilor a crescut simțitor și pentru a supraviețui și a înregistra cote de piață cât mai ridicate, acestea au început să investească în mediul de lucru. Știm că vrei să înțelegi și tu cum, în ultima perioadă, mediul de lucru are o influență ascendentă
12 aprilie 2019

ARCHIBUS Solution Center – Romania
Partenerul tău pentru creșterea performanței în Real Estate și Facility Management

În cadrul unei societăți economice care se fundamentează pe prețuri și construcția de clădiri noi, urbanizarea și digitalizarea ar putea să reprezinte alternative ideale care pot aduce un randament maxim în ceea ce privește securitatea sporită, confortul, eficiența energetică. Viitorul va fi despre personalizarea aplicațiilor și inteligența artificială. Tehnologiile avansate,
Top