connect@archibus.ro

ARCHIBUS Solution Center-Romania sustine formarea competentelor de Facility Management la UPB

ARCHIBUS Solution Center-Romania sustine formarea competentelor de Facility Management la UPB

Grija pentru educatie este un principiu important pentru echipa noastra. Ne dorim ca tinerii sa aiba acces in universitati la tehnologii avansate si sa se intalneasca in laboratoare cu situatii practice, cat mai aproape de viata reala.

De aceea, ARCHIBUS Solution Center-Romania a facut posibila donatia platformei ARCHIBUS pentru Universitatea Politehnica Bucuresti – Facultatea IMST (UPB), pentru a fi folosita in cadrul laboratorul noului Program de studii de Masterat in Managementul Facilitatilor.

Timp de 14 saptamani, in anul universitar 2018-2019, masteranzii in Facility Management vor invata si se vor perfectiona in ARCHIBUS- platforma software numarul 1 mondial in Managementul Real-Estate, Facilities si Infrastructura.

Mai multe informatii despre master veti gasi AICI!

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!