Nu necesită cumpărare de licențe
Standard înalt de securitate
Suport tehnic 24/7
Model de plată lunar / anual
1CE ESTE INCLUS?
Soluție software integrată pentru Facility și Real Estate Management accesată direct în cloud.

Fiind un serviciu Web, ARCHIBUS Software as a Service (SaaS) elimină necesitatea unei investiții inițiale mari și vă permite să începeți imediat să utilizați infrastructura robustă și instrumentele de gestionare a facilităților.

Puteți accesa datele în orice moment, în orice loc, cu asigurarea celor mai înalte standarde de securitate și disponibilitate a serviciilor.
2EXTENSII
Pentru accesul în platforma web ARCHIBUS utilizatorul va avea nevoie de un cont web pentru ARCHIBUS Web Central Client sau ARCHIBUS Smart Client, sau extensia ARCHIBUS Smart Client pentru AutoCAD & Revit
3CUI SE ADRESEAZA?
Soluția ARCHIBUS SaaS este recomandată companiilor care aleg facturarea lunară având avantajul unui model de plata în funcție de utilizare (Pay-per-Use) ce reduce investiția facută în avans.
4NUMĂRUL DE LICENȚE PER IMPLEMENTARE
Nu necesită cumpărare de licențe.
5POSIBILITĂȚI DE PERSONALIZARE
Structura flexibilă a soluției SaaS permite personalizarea pachetului în funcție de nevoile fiecărei organizații. Nu există o limită pentru utilizatorii concurenți sau aplicații integrate.
6ALTE INFORMAȚII
Arhitectura deschisă a sistemului permite fără probleme schimbul cu alte aplicații și sisteme de tip ERP, cum ar fi SAP® , Oracle® si Microsoft Dynamics NAV®.

Realizează integrarea bi-direcțională completă și interactivă cu AutoCAD® şi Revit® pentru desenarea mai rapidă și crearea simbolurilor pentru activele fixe.

Incorporează protocoale standard pentru a conecta aplicațiile și sistemele ce folosesc serviciile Web, http, https, link-uri către bazele de date sau Microsoft Excel®, Adobe® PDF sau transferuri XML.

Implementarea COTS rapidă în 30 de zile folosind ARCHIBUS Implementation Methodology™ pentru a livra cu succes, la timp și în limitele bugetului.

ARCHIBUS functioneaza ca o arhiva centralizată de informații și sprijină luarea deciziilor strategice, care să permită reducerea semnificativă sau evitarea costurilor.

Soluția ARCHIBUS integrată permite reutilizarea informațiilor din alte sisteme, economisind astfel mult timp și efort

SOLICITĂ O OFERTĂ PENTRU MODELUL DE LICENȚERE POTRIVIT AFACERII TALE

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap