Necesită cumpărare de licențe
Rentabilitate la preț mic
Include oricare 3 aplicații
Până la 10 utilizatori concurenți
1CE ESTE INCLUS?
Pachetul de bază ARCHIBUS Run Anywhere, care include 1 utilizator concurent cu acces la trei aplicații, poate fi personalizat prin adăugarea a maximum 9 utilizatori simultani și până la 5 aplicații suplimentare. Numărul total al utilizatorilor concurenți este limitat la 10, iar numărul total de aplicații este limitat la 8 pentru toți utilizatorii din configurația pachetului ARCHIBUS Run Anywhere. Configurația inițială a subscripției include acces la 3 aplicații pentru un singur utilizator . În oricare dintre configurațiile posibile, fiecare utilizator concurent poate accesa doar una dintre aplicațiile Run Anywhere existente, licențiate în pachet, la un moment dat. Aplicațiile Enterprise Asset Management, Analiza Financiară Strategică, Metrici de performanță și Web Central Navigator 3D nu sunt disponibile pentru acest produs.
2EXTENSII
Pachetele nu includ extensia pentru componentele software AutoCAD și / sau AutoCAD și Revit, însă acestea pot fi adăugate la configurația licențiată ca o achiziție opțională, suplimentară. Rețineți că accesul la extensia Smart Client va consuma o licență de utilizator concurent din subscripția pachetului Run Anywhere. Licența pentru un utilizator concurent poate fi distribuită între pachetul ARCHIBUS Run Anywhere, de exemplu Inventarierea și performanța spațiului și extensia Smart Client.
3CUI SE ADRESEAZA?
Pachetul ARCHIBUS Run Anywhere este recomandat companiilor mici sau medii sau companiilor care au in mod uzual 2 sau 3 utilizatori concurenti, ce folosesc simultan ARCHIBUS.
4NUMĂRUL DE LICENȚE PER IMPLEMENTARE
Este posibilă o singură licență ARCHIBUS Run Anywhere per implementare.
5POSIBILITĂȚI DE PERSONALIZARE
Pentru a extinde numărul de utilizatori simultani și / sau funcționalitatea aplicațiilor peste limitele prestabilite de 10 utilizatori simultani și / sau 8 aplicații, se poate opta pentru trecerea la pachetul ARCHIBUS Enterprise.
6ALTE INFORMAȚII
Componentele individuale software, de exemplu, aplicațiile Web Central Core, ACPs, Run Anywhere, care sunt licențiate ca parte a pachetelor ARCHIBUS Run Anywhere nu pot fi redistribuite, partajate sau transferate. Pentru toate celelalte licențe standard ARCHIBUS se vor aplica condițiile unei licențe End User.

SOLICITĂ O OFERTĂ PENTRU MODELUL DE LICENȚERE POTRIVIT AFACERII TALE

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap