Necesită cumpărare de licențe
Amortizabilă în timp scurt
Se pot adăuga oricâte aplicații
Se pot adăuga oricâti utilizatori concurenți
1CE ESTE INCLUS?
Structura modulară vă permite să alegeți doar aplicațiile de care aveți nevoie. ARCHIBUS Enterprise poate deservi simultan un număr nelimitat de utilizatori și locații și poate stoca un număr nelimitat de înregistrări. Este compatibil cu Microsoft SQL Server, Oracle şi Sybase.Oferă acces web prin ARCHIBUS Web Central și Aplicații Mobile.
2EXTENSII
Pachetele nu includ extensia de integrare cu componentele software AutoCAD, Revit, sau ESRI ArcGIS server, însă acestea pot fi adăugate la configurația licențiată ca o achiziție opțională, suplimentară. Orice extensie adițională, dintre cele disponibile poate fi adaugată la varianta ARCHIBUS Enterprise.
3CUI SE ADRESEAZA?
Pachetul ARCHIBUS Enterprise este soluția completă ideală, cu utilitate dovedită și retur rapid al investiției, pentru organizațiile care gestionează spații de la mii la milioane de metri pătrați.
4NUMĂRUL DE LICENȚE PER IMPLEMENTARE
Se dimensioneaza în funcție de nevoile fiecărui client. Nu există limitări în scalarea soluției în timp.
5POSIBILITĂȚI DE PERSONALIZARE
ARCHIBUS Enterprise este o soluţie modulară, complet scalabilă, gata de funcționare imediat ce a fost instalată. Arhitectura deschisă a sistemului oferă conectivitate completă pentru alte aplicații, cum ar fi sistemele financiare și de resurse umane și este suficient de flexibilă pentru a susține metodele de lucru specifice organizației dvs. O structură modulară vă permite alegerea aplicațiilor pe care doriți să le includeți în configurația dvs; selectați cât mai multe sau cât mai puține aplicații, în funcție de nevoi și extindeți dacă este necesar.
6ALTE INFORMAȚII
Arhitectura deschisă a sistemului permite fără probleme schimbul cu alte aplicații și sisteme de tip ERP, cum ar fi SAP® , Oracle® si Microsoft Dynamics NAV®.

Realizează integrarea bi-direcțională completă și interactivă cu AutoCAD® şi Revit® pentru desenarea mai rapidă și crearea simbolurilor pentru activele fixe

Incorporează protocoale standard pentru a conecta aplicațiile și sistemele ce folosesc serviciile Web, http, https, link-uri către bazele de date sau Microsoft Excel®, Adobe® PDF sau transferuri XML

Implementarea COTS rapidă în 30 de zile folosind ARCHIBUS Implementation Methodology™ pentru a livra cu succes, la timp și în limitele bugetului

ARCHIBUS functioneaza ca o arhiva centralizată de informații și sprijină luarea deciziilor strategice, care să permită reducerea semnificativă sau evitarea costurilor

Soluția ARCHIBUS integrată permite reutilizarea informațiilor din alte sisteme, economisind astfel mult timp și efort

SOLICITĂ O OFERTĂ PENTRU MODELUL DE LICENȚERE POTRIVIT AFACERII TALE

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap