Urmărește indicatorii de performanță (KPIs) pentru atingerea obiectivelor

Integrează indicatorii de performanță în soluțiile software folosite pentru a vedea cum activitățile influențează atingerea obiectivelor comune. Permite manageriilor din Facility acces la date actualizate privind ocuparea, cererile de lucru și cheltuielile de personal într-o singură aplicație.

Centralizează toate datele într-o singură platformă

Înlocuiește tabelele complexe și ineficiente cu o bază de date ușor de gestionat. Soluția Archibus îți permite să integrezi date din alte aplicații externe, cum ar fi ERP-uri și să le centralizezi într-o singură bază de date.

Integrează fluxuri de lucru pentru a simplifica colaborarea dintre departamente

Conectează angajații la informațiile relevante prin interfețe intuitive, ușor de utilizat, disponibile chiar și pe mobile. Procesul complet al unui flux de ocupare, planuri de spații, analize imobiliare, previziuni de capital și rapoarte operaționale într-un singur sistem. Conectează angajații la resursele necesare pentru atingerea obiectivelor și urmărești procesul lor de realizare în timp real.


Maximizează-ți rezultatele folosind soluțiile de Workplace

  • Optimizează spațiul utilizat prin anticiparea corectă a nevoii de spațiu.
  • Folosește module avansate pentru mutări complexe.
  • Conectează echipele la o singură bază de date.
  • Crește indicatorii de performanță (ROI) cu ajutorul sistemului de mentenanță preventivă care prioritizează nevoile în funcție de urgențe și crește eficiența echipelor prin accesul rapid la date.
  • Folosește platforma de rezervări pentru selectarea și rezervarea unei săli de ședințe evitând problemele de suprapunere și indisponibilitate.
  • Creează cereri de lucru și rămâi la curent cu orice modificare apărută, prin notificări automate.
  • Gestionează, modifică și închide cereri de lucru într-un mod eficient prin accesul rapid la date direct de pe mobil.

de ani de inovație și succes

În prezent, peste 4.000.000 de utilizatori Archibus din toatã lumea economisesc împreunã mai mult de 100 miliarde USD în fiecare an pentru propriile organizații.

Disponibil în 190 de țãri și în peste 30 de limbi, Archibus este susținut prin intermediul unei rețele globale ce cuprinde peste 1.600 de specialiști.

Mai mult de 16.000 de organizații din domenii precum Real Estate, Petrol și Gaze, Telecomunicații, Utilitãți, Sectorul Public, Finanțe, Retail, Transporturi, Sănătate, utilizeazã soluțiile Archibus pentru a-și reduce costurile cu infrastructura și facilitățile.


RESURSE

NOUTĂȚITop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap