Workplace Innovator

Inovația la locul de muncă este mai mult decât un simplu cuvânt la modă - este o strategie care îți poate oferi un avantaj competitiv și te poate ajuta să atragi și să păstrezi talentele pe o piață cu resurse limitate. .Podcastul „Workplace Innovator” oferă săptămânal acces la invitați și subiecte privind tendințele emergente în FM, CRE , HR și IT. Abonează-te acum pentru a fi informat și a fi inspirat!
Vezi toate episoadele

Asset Champion

Podcastul „Asset Champion” oferă conversații cu unii dintre cei mai de succes lideri de management al activelor din industrie. În fiecare episod, gazda Mike Petrusky vorbește cu invitații despre tendințele emergente în managementul activelor pentru flotă, construcții, producție și facilități. Vei descoperi cele mai bune practici care te vor ajuta să eficientizei întreținerea preventivă, comenzile de lucru, inventarul, inspecțiile și multe altele.
Vezi toate episoadele

Să continuăm conversația!

Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a primi informaţii şi perspective unice din partea reţelei noastre locale şi globale de experţi, ştiri şi invitaţii la evenimente.    By completing and submitting this form, I declare that I agree to receive communications from Archibus Solution Center - Romania and allow the storage and processing of my personal data in accordance with the terms and provisions of the privacy policy.